De foto's...

Ons toplid Sofie verzamelde 206 tutten voor Moeders voor Moeders, een prachtige organisatie die dagelijks enorm veel jonge gezinnen verder helpt. Heb je zelf ook kinderspullen in goede staat: één adres!


Elk jaar organiseren we een rally die ondertussen door liefhebbers (ook buiten Rotaract) wordt omschreven als één van de besten van het seizoen! De opbrengst gaat telkens integraal naar onze sociale kas, en wordt doorheen het werkingsjaar toegewezen aan verschillende projecten. Hieronder een foto van ons team. Moe (je zou het niet zeggen), maar voldaan na alweer een top editie van de befaamde Rally Nord 2017!


Ook een bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet aan onze sociale doelen, kan niet ontbreken...


Naast onze rally, zijn we ook gekend voor onze spannende Valentijnsquiz! Een gezellige avond waar we keer op keer jong en oud weten te bekoren, en waar prachtige prijzen te winnen zijn. Hou zeker onze website in de gaten en schrijf tijdig in om dit spektakel niet te missen!


Hieronder ziet u enkele van onze leden die een bezoek brengen aan ons sociaal doel 'Casa di Mauro' te Kontich. Zij bieden een kleinschalige woonvorm in een hoeve voor 9 volwassen personen met een beperking, met inwonende begeleiding, waar het huiselijk gevoel centraal staat, waar mensen die er wonen of werken zich thuis voelen.


Op ons laatste Kerstconcert schonken we 500 euro van onze winst aan project "De stem van ons geheugen". Zij (zingenmetdementie.be) laten mensen met dementie samen zingen met hun familie en hun omgeving en versterkt hiermee de onderlinge contacten om herinneringen op te wekken. Ons Kerstconcert was onze derde grote fundraiser (naast de rally en de quiz) die we vorig werkingsjaar organiseerden.


Ook internationaal staan we sterk! Elk jaar sturen we een delegatie van onze club naar de EUropean COnference (of kortweg EUCO), hét event bij uitstek om de contacten over de landen heen te versterken! Deze 5-daagse uitstap wordt naar goede traditie telkens afgesloten met een knallend galabal.